Oletko kiinnostunut MTB-endurosta ja haluat kehittyä seuraavalle tasolle? Kaipaatko määrätietoisempaa harjoittelua ja samanhenkisiä treenikavereita?

Nyt tähän kaikkeen on erinomainen mahdollisuus Endurojunnut-valmennuksen avulla! Tukenasi on mm. lajiaktiiveja, kisakuskeja ja EBA ry, jotka luotsaavat osallistujia viikottaisten ajoharjoitusten ja fysiikkatreenien kautta parempaan vauhtiin. Koko kauden kestävä valmennus sisältää maastolenkejä, tekniikkatreenejä sekä Bike Park-harjoituksia.

Endurojunnut tarjoaa järjestäytynyttä ja laadukasta tukea lajissa kehittymiseen. Toiminta valmentaa nuoria osallistumaan MTB-Enduron SM-sarjan junioriluokkiin, mutta kilpaileminen ei ole toiminnan päätarkoitus tai edellytys valmennukseen osallistumiselle. Harjoitukset pidetään pääkaupunkiseudulla.

Ollaksesi mukana, tulee sinun hankkia JUNNUPASSI, joka sisältää:

  • Viikottaiset ajovalmennukset nuorille
  • Lajiharjoittelun tueksi juniorin tavoitteisiin ja muihin harrastuksiin sovitettu fysiikka-ohjelma
  • Alennuksia Bike Parkkien lipuista (alennukset täsmentyvät myöhemmin)

Kausi 2020 on Endurojunnujen aloitusvuosi Tampereella. Toimintaa on ollut vuodesta 2018 alkaen pääkaupunkiseudulla. Ensimmäinen kausi Tampereella
alkaa syyskaudella 6.8.–24.9.2020. Jatkossa treenit jakautuvat kevät- ja syyskauteen. Viikkoharjoitukset ovat torstaisin. Ensimmäinen harjoituskerta on torstaina 6.8. klo 18.30. Osallistujille tiedotetaan harjoituksista tarkemmin.

Ajokausi jakautuu syksyjaksoihin:

  • syyskausi: 6.8 – 24.9.

Talvikaudella ajotreenit vaihtuvat ohjattuun fysiikkaharjoitteluun. Fysiikkavalmennus ei kuulu junnupassiin, ilmoittautuminen ja maksu suoritetaan erikseen syksyllä 2020.

Lisätietoa valmennuksesta EBA ry:n Endurojunnut-sivuilta.

120,00 €