Oletko 10-17 vuotias maastopyöräilijä, kiinnostunut MTB-endurosta ja haluat kehittyä seuraavalle tasolle?Kaipaatko määrätietoisempaa harjoittelua ja samanhenkisiä treenikavereita? Onko tähtäimessäsi MTB-Endurossa kilpaileminen?

Tule mukaan EBA ry:n Endurojunnut -valmennukseen! Endurojunnut-toiminta aloitettiin vuonna 2018 pääkaupunkiseudulla ja kausi 2022 on viides toimintavuosi. Kaudella 2022 mukana ovat pääkaupunkiseudun lisäksi Tampere, Jyväskylä ja Lappeenranta.

Valmennuksessa tukenasi on mm. lajiaktiiveja, MTB-enduron kisakuskeja ja liikunta-alan ammattilaisia, jotka luotsaavat osallistujia viikoittaisten harjoitusten ja yhteisten leirien kautta turvallisesti lajin saloihin ja kovempaan ajovauhtiin.

Valmennus toteutuu jokaisella paikkakunnalla räätälöidysti soveltuvien treenipaikkojen puitteissa. Mukana on voimaharjoittelua, oheisharjoittelua kuten tekniikkatreenejä, ja tietysti itse maastopyöräilyä monipuolisesti niin yhteislenkkien kuin Bike Park treenien muodossa.

Endurojunnut: Lappeeranta

Kausi jakautuu kevät- ja syksyjaksoihin:

  • kevätkausi: 6.3.22 – 19.5.22 (11 kertaa)
  • kesäkausi: kesäkuu (4 harjoituskertaa)
  • syyskausi: elo-syyskuu (8 harjoituskertaa) 

Toimintaan mahtuu mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta junioria. Valmennus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 5.

Viikkoharjoitukset pidetään 

  • Parittomilla viikoilla sunnuntaisin sisäharjoitukset BoulderSaimaalla klo 17-18.30.
  • Parillisilla viikoilla ajotreenit torstaisin klo 17:30-19 .
  • Osallistujille tiedotetaan harjoituksista tarkemmin helmikuun lopussa.

Kausimaksun hinta on 100 € kevät, 40 € kesä ja 80€ syksy.

Lisätietoa valmennuksesta EBA ry:n Endurojunnut-sivuilta.

100,00 €