Oletko kiinnostunut MTB-endurosta ja haluat kehittyä seuraavalle tasolle? Kaipaatko määrätietoisempaa harjoittelua ja samanhenkisiä treenikavereita?

Nyt tähän kaikkeen on erinomainen mahdollisuus Endurojunnut-valmennuksen avulla! Tukenasi on mm. lajiaktiiveja, kisakuskeja ja EBA ry, jotka luotsaavat osallistujia viikottaisten ajoharjoitusten ja fysiikkatreenien kautta parempaan vauhtiin. Koko kauden kestävä valmennus sisältää maastolenkejä, tekniikkatreenejä sekä Bike Park-harjoituksia.

Endurojunnut tarjoaa järjestäytynyttä ja laadukasta tukea lajissa kehittymiseen. Toiminta valmentaa nuoria osallistumaan MTB-Enduron SM-sarjan junioriluokkiin, mutta kilpaileminen ei ole toiminnan päätarkoitus tai edellytys valmennukseen osallistumiselle. Harjoitukset pidetään Tampereella.

Ollaksesi mukana, tulee sinun hankkia JUNNUPASSI, joka sisältää:

  • Viikottaiset ajovalmennukset nuorille
  • Lajiharjoittelun tueksi juniorin tavoitteisiin ja muihin harrastuksiin sovitettu fysiikka-ohjelma
  • Alennuksia Bike Parkkien lipuista (alennukset täsmentyvät myöhemmin)

Kausi 2022 on Endurojunnujen kolmas vuosi Tampereella. Toimintaa on ollut vuodesta 2018 alkaen pääkaupunkiseudulla. 

Tampereella Endurojunnujen kevätkausi on 25.5.-29.6 ja syyskausi 3.-31.8. Viikkoharjoitukset ovat keskiviikkoisin. Ensimmäinen harjoituskerta on keskiviikkona 25.5. klo 18.30. Osallistujille tiedotetaan harjoituksista tarkemmin.

Ajokausi jakautuu kevät- ja syyskausiin:

  • kevätkausi: 25.5.-29.6
  • syyskausi 3.-31.8.

Lisätietoa valmennuksesta EBA ry:n Endurojunnut-sivuilta.

150,00 €